El Manchester United va posar fi a la seva mala ratxa i després de dues derrotes lligueres consecutives va sumar la seva primera victòria en imposar-se al Leicester, el defensor del títol de la Premier, per 4-1. Els diables vermells van sentenciar el triomf a la primera meitat, en què van anotar els seus quatre gols per mitjà de Chris Smalling, l'espanyol Juan Mata, Marcus Rashford i el francès Paul Pogba en vint minuts, del 22 al 42.

Demarai Gray, als 59 minuts, va salvar l'honor per a un Leicester que no acaba de trobar el ritme competitiu de l'any passat.

D'altra banda, l'argentí Sergio Agüero, de tornada a l'onze del Manchester City després de complir tres partits de sanció, va marcar dos dels tres gols amb què l'equip de Pep Guardiola va derrotar el Swansea (1-3) per mantenir-se al capdavant de la lliga anglesa amb el màxim de punts després de sis jornades, en una arrencada perfecta del santpedorenc.