L'Associació Monistrol Running és l'entitat organitzadora de la segona edició de la cursa i caminada Arrels de Montserrat, que es durà a terme aquest diumenge amb la col·laboració de Decathlon Manresa, que facilitarà material de running i de nutrició als avituallaments de la prova.

La cursa vol descobrir els magnífics paratges naturals que envolten Monistrol de Montserrat a través de tres recorreguts completament diferents: la Bull Trail de 22 km i 1.150 metres de desnivell positiu (amb sortida a les 8.30 hores), l'Express Trail de 13 km i 600 metres de desnivell positiu, i la caminada de 9 km i 250 metres de desnivell positiu. Les dues últimes es posaran en marxa a les 9.30 h.

La prova té un màxim de 350 participants, i el preu de la inscripció varia en funció de quin recorregut s'esculli: 22 euros la Bull Trail, 15 l'Express Trail i 10 la caminada. El preu inclou una samarreta, uns mitjons de la marca de Decathlon Kalenji, productes de nutrició esportiva Aptonia, servei de dutxa, entrepà i beguda.