L'Igualada HC rep el Reus avui a les 20.30 hores a les Comes, on buscarà la primera victòria de la temporada en l'OK lliga després d'empatar en la primera jornada amb el Lloret i de perdre en la segona amb el Vilafranca.

Els igualadins han treballat intensament durant la setmana per intentar presentar batalla davant d'un dels equips més forts (i més reforçats de tota la categoria), aspirants clarament al títol. I ho han fet amb la lliçó apresa del partit de la Lliga Catalana on els roig-i-negres els van saber remuntar dos gols en una exhibició de potencial ofensiu. En la convocatòria de Ferran López no hi ha novetats. El tècnic arlequinat va reconèixer que n'espera "molt de cadascun dels jugadors" en el partit d'avui.

Per la seva banda, l'equip de Reus va empatar en la primera jornada davant el Voltregà per 1 a 1 i en la segona va guanyar el Caldes per un clar 5 a 3. Van sumar un total de 4 punts i es van situar quarts en la classificació.

Torna el color rosa

Per segon any consecutiu, l'Igualada tornarà a vestir de rosa el mes d'octubre per sensibilitzar la població sobre la lluita contra el càncer de mama. La campanya "Suma't al rosa!", que neix a iniciativa del doctor Josep Maria Abad, es va presentar oficialment a l'ajuntament d'Igualada, en presència del president de l'IHC, Manel Burón, i la primera tinent d'alcalde, Àngels Chacón, que va agrair el gest del club. L'Igualada jugarà cinc partits amb aquesta samarreta. L'estrenen avui i la lluiran amb el Vic, Barça, Liceo i Vendrell.