Amb un temps de 17 h 23' 20'', la corredora manresana Teresa Forn va ser tercera classificada de la general femenina a l'Ultra Trail Guara de Somontano, a la localitat d'Alquézar (Osca), una prova amb un recorregut de 102 km. Amb les dues primeres classificades, Nicole Brwon (15 h 30' 13'') i Belén Agut (15 h 36' 00''), lluny del seu abast, Teresa Forn va anar de menys a més i va remuntar posicions fins a aconseguir la tercera plaça al podi. L'anècdota va ser que la manresana es va confondre a l'entrada al poble d'Alquézar i va perdre fins a 17' pels carrers d'aquesta localitat. Malgrat això, va poder conservar la tercera plaça. Els tres primers llocs masculins van ser per a José David Lutzardo (11 h 28' 41''), Juanjo Larrotcha (11h 30' 57'') i Xavi Llamas (11h 48' 45'').