L'equip del Nat's va fer un gran paper en el Campionat de Catalunya per equips que es va celebrar a les noves instal·lacions del Squash Marconi de Terrassa.

El conjunt bagenc va acabar en una meritòria setena posició, la millor posició aconseguida pels de Sant Fruitós en un campionat de Catalunya absolut, seguint la dinàmica iniciada per l'equip de veterans, que va guanyar, aquest juny, el campionat de lliga nacional de la seva categoria. En el primer dia de campionat, l'equip del Nat's es va desfer del Cub Bonasport de Barcelona per 3-0. Jordi Nova, David Llibre i Cristian Casals van guanyar els seus partits contra Holger Kirgis, Ignacio Molinas i Sito Garcia pels resultats de 3-0, 3-0 i 3-1 respectivament. A quarts de final, els fruitosencs van caure derrotats pel qui havia de gua-nyar el campionat, Esportiu Ma-libú de Sabadell, per un clar 0-3. Joan Casahuga, David Llibre i Jordi Hernàndez poc van tenir a fer davant Tess Jute, Oriol Mestre i Seti Herrero, i van encaixar tots tres un clar 0-3. En la lluita per les posicions, Nat's va perdre per 1-2 davant el Club de Tennis Sabadell i, finalment, la setena posició va arribar en derrotar per 2-1 el SAF UAB de Cerdanyola. Casahuga i Llibre van imposar-se a Emili Burgués i Josep Manzano per 3-0, mentre que Hernàndez va perdre davant Albert Torrecillas, 0-3.