No es troba en una situació alarmant però sí delicada. El Manresa necessita vèncer aquest diumenge el Mollet al Congost (12 h) per no complicar més la seva classificació al grup 1 de Primera Catalana. L'equip que entrena Dani Fernández és antepenúltim amb 8 punts.

Per al partit de demà, Fernández no podrà disposar de Miguel Ángel Luque, que s'ha compromès amb el Lokomotiv Plovdiv de Bulgària; també són baixa Jonny per sanció i Solernou per lesió. Per completar la convocatòria, Dani Fernández disposarà del porter Romero, Javi López i Mattew del Manresa B. El Mollet ve de guanyar el líder Horta (2-1).

Segons Dani Fernández, "el que hem fet és no pressionar-nos més del compte. Hem treballat tant com hem pogut per revertir la situació i esperem que la sort que no estem tenint fins ara arribi. El Mollet?, la categoria és molt igualada, segur que tindrem possibilitats de vèncer".

L'Avià s'enfronta aquesta tarda (16 h) a la Fundació Hermes, un equip que té, a la classificació, els mateixos punts que els berguedans, un total de 13. El conjunt entrenat per Pablo Becerril arriba al partit després de sumar, dissabte passat, el segon triomf (a Santa Coloma de Farners) i d'encaixar la primera derrota (a Andorra en partit que estava ajornat i que es va disputar el dia 1 de novembre).

El tècnic dels berguedans admet que "si traiem el d'Andorra, els darrers resultats han estat molt bons, i això sempre ajuda, encara que la classificació està molt atapeïda i no es pot badar". Respecte al rival d'avui, la Fundació Hermes, que no pot disposar per sanció del seu millor jugador, Baby, Becerril comenta que "potser no és el rival que ens va millor per al nostre joc. Ells tenen gent molt ràpida al davant, i les anades i tornades no ens convenen. L'absència de Baby és important per a ells, però potser els fa més sòlids com a equip perquè no tenen la seva dependència. Serà un rival incòmode, segur". L'Avià té la baixa de Miki López (sancionat i lesionat), d'Antoni i de Torres, ambdós també sancionats.

L'Igualada amb la Rapitenca

En el segon partit de Dani Gimeno a la banqueta, l'Igualada té demà desplaçament a Sant Carles de la Ràpita (12 h) després de trencar diu-menge la mala ratxa amb una victòria davant el Vila-seca (3-0). Gimeno ha comentat que "m'he trobat un equip competitiu però amb dinàmica negativa. El triomf ens ha d'ajudar a canviar el sentit. L'objectiu és fer els números per estar a la zona tranquil·la. Mirarem de reforçar-nos per ser més competitius. Al camp de la Rapitenca hi anirem a buscar els tres punts".