L'Avià va aconseguir una nova victòria al seu camp, en aquesta ocasió davant el Martinenc, al qual es va imposar per un resultat final de 2-0.

Els avianesos van iniciar el matx amb moltes ganes, i al minut 3 ja es va avançar en el marcador mitjançant una volea de Poveda. Tot i aquest gerro d'aigua freda tant matiner, els visitants van reaccionar i van disposar de dues ocasions, però el porter Sergi les va desviar a córner. Al minut 24 va arribar el segon gol pels locals, novament obra de Poveda. Abans de la mitja part de l'enfrontament l'Avià encara va tenir una altra ocasió, en la qual Max no va poder rematar una pilota que es va passejar per la línia de gol.

En la segona meitat el conjunt dirigit per Pablo Becerril va endarrerir les línies, i això va fer que el conjunt visitant dominés completament el joc i tingués múltiples ocasions per retallar les diferències, però sempre van topar amb el porter Sergi, que va completar una gran actuació. En la propera jornada, els avianesos visitaran el complicat camp del Mollet, el proper diumenge 11 de desembre a partir de les 12 del migdia.

Avui, torn de Manresa i Igualada

Els altres dos equips de casa nostra que competeixen a Primera Catalana, el Manresa i l'Igualada, jugaran avui els seus partits. Els manresans visitaran el camp del Sants a les 12.15 hores, mentre que els anoiencs jugaran a domicili amb el Suburense (17 h).