efe madrid

nEl pilot manresà Ander Mirambell debutarà dissabte en la Copa del Món d'aquesta temporada amb l'objectiu de ser entre els 20 primers a la prova inaugural, que es disputarà al traçat olímpic de Whistler, a prop de Vancouver. Segons ell, és «el circuit més difícil del món», i per aconseguir el seu objectiu és conscient que «cal baixar dels 4,80 segons en la sortida», la qual cosa suposaria una marca personal, a més de «ser més regular en el pilotatge i arriscar en dos o tres revolts».

Mirambell ha explicat que «tinc ganes de començar fort després d'una recuperació miraculosa de la meva lesió». El març va ser operat del trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret i va reaparèixer fa tres setmanes a Calgary amb un parell de victòries en la Copa Amèrica, disputada a Calgary. Segons ell, «tot allò que sigui batre marques personals en la sortida estarà molt bé, i en pilotatge he de ser una mica més regular i acabar de trobar les ganivetes més adequades per al temps previst. Aquest és un punt important en què em queda encara marge de millora».

De cara a aquesta temporada, «espero que sigui de transició, però competir de la millor manera possible. Entenc que, segons vagi avançant el calendari, m'aniré trobant més ràpid en la sortida i això és important». Ara vol arribar bé a les proves europees i a la Copa del Món de PyeongChang».