Les instal·lacions del CT La Salut de Barcelona van acollir la dinovena edició del Trofeu Internacional Vila de Gràcia de gimnàstica artística femenina amb la participació de 15 clubs i 60 gimnastes, entre les quals un grup de l'Egiba.

Després d'una competició molt regular, Berta Franquesa (Egiba) va aconseguir la segona posició de la general i el bronze en barra. Ona Sánchez va ser segona en l'aparell de plata.

De l'Egiba, també hi van participar Aina Solà, que va quedar molt a prop de les posicions de podi, i Roxana Filip.

Andrea Carmona a Madrid

D'altra banda, la gimnasta Andrea Carmona ha finalitzat una concentració de quatre dies a Madrid amb l'equip estatal júnior i sènior amb bones sensacions, i ha mostrat l'evolució en els nous elements d'alta dificultat que prepara aquesta temporada per assolir, així, una de les dues places que tindrà Espanya en la categoria júnior en els Jocs Mediterranis i els EYOF (festival olímpic de joventut) a Györ, a Hongria.

També dins el pla de seguiment de la Federació Espanyola de gimnàstica, Lorena Medina, Carla Font, Mar Palliso i Janina Jo participaran aquest proper divendres i dissabte en el primer control selectiu per intentar formar part de l'equip estatal júnior.