El Bayern de Munic va obtenir una victòria agònica al camp de l'Ingolstadt (0-2), ja que els muniquesos van marcar els dos gols al temps de descompte. Amb aquest triomf, els jugadors dirigits per l'italià Carlo Ancelotti amplien el seu liderat a la Bundeslliga, ja que treuen set punts d'avantatge al segon classificat, un Red Bull Leipzig que va caure a casa davant l'Hamburg (0-3).

El Bayern va tenir algunes ocasions per avançar-se en el marcador abans del descompte, però ni Thomas Müller ni Robert Lewandowski, que va enviar una rematada al travesser, van poder batre el porter local. Per tant, els muniquesos van haver d'esperar al minut 90 per marcar mitjançant el xilè Arturo Vidal, que va aprofitar una centrada de Müller. Només un minut més tard, l'holandès Arjen Robben va sentenciar l'enfrontament amb una rematada amb la cama esquerra.

Per la seva banda, el Leipzig va caure de forma sorprenent a casa davant l'Hamburg (0-3). El grec Papadopoulos, el brasiler Walace i l'alemany Hunt, tots tres assistits per Müller, van fer les tres dianes dels visitants. En d'altres duels, el tercer classificat, l'Eintracht de Frankfurt, va caure al camp del Bayer Leverkusen (3-0), mentre que el quart, el Borussia Dortmund, va perdre contra el cuer, el Darmstadt (2-1).