L'Avià ha desaprofitat una bona ocasió de sumar els tres punts en un partit, al camp del Masnou, qen el qual ha desaprofitat moltes clares ocasions de gol, sobretot a la segona part quan els locals manaven 1 a 0 en el marcador. Amb aquesta derrota, els berguedans sumen nou jornades sense guanyar i baixen fins a l'avantpenúltima posició de la classificació.

La primera part ha estat molt igualada tot i que amb un lleuger domini local. Després del descans, amb 1 a 0 en contra, l'Avià ha millorat molt el seu rendiment i quan tenia el seu rival contra les cordes, en una acció de contracop ha arribat el 2 a 0. Tot i això, un gol del debutant Vilalta ha donat emoció als darrers minuts, però en el descompte, el Masnou ha fet el 3 a 1 definitiu.