El València ha derrotat el Reial Madrid en el partit ajornat de la setzena jornada a Mestalla per la disputa del Mundial de Clubs del conjunt madridista. Els blancs han rebut dos gols matiners de Simone Zaza i Fabián Orellana i no han confirmat la reacció després del gol de Cristiano Ronaldo (2-1).

Amb aquesta derrota, el conjunt de Zidane queda només 1 punt per sobre del Barça. Cal recordar però, que els blans encara tenen un partit ajornat per jugar, concretament, al camp del Celta de Vigo.

La trobada ha quedat marcat per un gran inici del València, que ja manava als quatre minuts amb un xut amb l'esquerra a l'escaire de Zaza. Un greu error en la sortida de pilota de Raphael Varane ha provocat el segon gol valencianista als nou minuts, quan Orellana ha superat amb facilitat la sortida de Keylor Navas.

La recerca del gol del Reial Madrid ha deixat a la vora del descans l'intent de reacció gràcies a un gran cop de cap de Cristiano Ronaldo, però en la segona part no ha convertit en ocasions el seu domini total del partit i amb prou feines ha provat a Diego Alves, per acabar encaixant la seva segona derrota a la Lliga de la temporada.