El líder, el Reial Madrid, té un desplaçament complicat a l'estadi de La Cerámica enfront d'un Vila-real centrat de ple en la lliga després de la seva eliminació europea davant de la Roma. L'objectiu dels locals és tornar a Europa al final d'aquesta temporada mentre que els madrilenys buscaran distanciar-se dels seus perseguidors. L'entrenador del Vila-real, Fran Escribá, disposarà de la baixa de Nicola Sansone, amb molèsties al soli i del defensa José Ángel, amb molèsties físiques.

Zinedine Zidane podrà tornar a ajuntar la BBC després de tres mesos i mig. El conjunt blanc podrà igualar un nou rècord si avui marca un gol. Després de sumar 40 partits sense perdre, aquesta nit, si l'equip de Zidane aconsegueix marcar un gol, sumaria 44 partits consecutius fent gol. El rècord el té el FC Barcelona, que durant la dècada dels quaranta del segle passat va marcar durant el mateix nombre de partits oficials de forma consecutiva.

El tècnic de l'equip castellonenc, Fran Escribá, té clar qui sortirà com a favorit: «tot i que tindrem les nostres ocasions, el favorit del partit és el Reial Madrid». L'entrenador francés Zinedine Zidane està convençut que el seu equip reaccionarà: «no ens costa reaccionar, ens aixequem cada cop que no sumem».