La selecció catalana sub-16 masculina va aconseguir l'accés a la fase final del Campionat d'Espanya en derrotar ahir la Regió de Múrcia. El combinat català -amb els jugadors del Gimnàstic de Manresa Pau Culell, Iván Ramos i Iker Álvarez- tancava amb victòria la segona fase del vuitè campionat de seleccions autonòmiques, disputat a Sant Boi de Llobregat.

Els catalans van dominar el partit des del xiulet inicial. Els de Jaume Joan Rius arribaven amb comoditat a l'àrea rival gràcies a un joc associatiu, precís i ràpid. Al minut cinc de partit, el capità Marc Tenas, que seria el protagonista del partit amb un hat-trick, va obrir el marcador amb un potent xut lluny de l'abast del porter.

Al minut 21 arribava el 2-0 i els catalans buscaven sentenciar el matx. Al minut 43, però, els murcians escurçaven diferències i es mantenien vius en el partit. Després d'una segona part dominada pels locals, els murcians s'abocaven a l'atac als darrers minuts. Una situació que van aprofitar els de Rius per sentenciar el matx, aprofitant un mal refús del porter per col·locar el 3-1 definitiu.