A Girona segueixen respirant alleujats gràcies a l'ensopegada del Cadis davant el Tenerife per 0-1. Els canaris, que van quarts, van guanyar els andalusos, tercers classificats, gairebé en l'últim sospir en un solitari gol d'Amath pocs minuts abans d'acabar l'enfrontament. Amb aquest resultat, la der-rota del Girona dissabte al camp de l'Oviedo va suposar un autèntic mal menor per als catalans que segueixen gaudint d'una distància de 8 punts respecte del Cadis, el seu perseguidor.

Però el Girona ja suma dues derrotes consecutives i els fantasmes del passat fan aflorar alguns nervis entre els aficionats, que no volen que el somni de l'ascens a Primera s'esvaeixi com ja va passar en anteriors temporades.

El líder incontestable de la lliga, el Llevant, va empatar a l'estadi del Mallorca 1-1. Però els de la Comunitat Valenciana no hauran de patir per l'ascens directe, ja que mantenen encara una diferència de 19 punts respecte del Cadis.

Per altra banda, el Reus no va poder aconseguir la victòria al seu camp i va empatar a zero contra l'UCAM Múrcia. Els tarragonins van dominar pràcticament al llarg de tot el partit però no van poder superar la porteria defensada per Biel Ribas i, fins i tot, van fallar un penal.

L'altre equip català, el Gimnàstic de Tarragona, va esgarrapar tres punts molt meritoris del Nou Estadi José Zorrila (1-2) davant el Valladolid, que aspirava al sisè lloc de la classificació.