El Manresa FS disputarà els vuitens de final de la Copa Catalunya a Segur de Calafell davant del Platense de Tercera Divisió Nacional. Els manresans van derrotar amb claredat un voluntariós Solsona i van mantenir el nivell de joc que ja van mostrar en el darrer partit, a l'Hospitalet, amb un joc ràpid, brillant i llegint en cada moment les accions que s'havien de dur a terme.

D'aquesta manera, just a l'inici del duel, el conjunt manresà ja es va apropar a la porteria local i va deixar gairebé sense respirar l'equip de casa. En un pavelló que era ple a vessar, els bagencs van anar incrementant la diferència en el marcador fins a situar-se amb un gairebé definitiu 0-5 quan s'arribava al temps de descans.

A la segona meitat, el nivell no va ser pas inferior, tot i que els visitants van abaixar el ritme de joc, un fet normal vista la diferència. De tota manera, el Solsona es va mostrar incòmode i només va poder marcar el gol de l'honor en el tram final.

Lavado juga amb la sub-19

El futbol sala per als jugadors del Manresa FS continua aquest cap de setmana. En concret, el seu jugador Carles Lavado ha entrat a la convocatòria de la fase definitiva del Campionat d'Espanya sub-19, que es disputa a Esparreguera. La selecció catalana va obtenir la classificació en la fase que es va celebrar a Manresa. Catalunya jugarà demà la segona semifinal contra Madrid, a partir de la una del migdia. La primera enfrontarà Navarra i Madrid, a les 11. La final, diumenge a les 12.