La selecció catalana sub-12 femenina, amb la jugadora del CE Berga Judit Pujols a les seves files, es va imposar al Galícia (2-1) en els quarts de final del campionat d'Espanya sub-12 per autonomies, que es celebra aquests dies al camp de futbol d'El Raso, a Guadarrama (Madrid). En les semifinals, el combinat català s'enfrontarà a Madrid, avui a partir de les 10 del matí. En cas de victòria, jugarien la final a les 12 hores.

El bon plantejament defensiu de les gallegues va provocar que les catalanes tinguessin dificultats per arribar a porteria i tenir ocasions. Tot i això, Andrea Cano va avançar les noies de Vidal Paloma en aprofitar un mal rebuig de la portera rival.Només dos minuts després, Laura Testa va tornar a igualar el duel i va fer l'1-1 amb el qual es va arribar al descans.

En la segona meitat, les jugadores catalanes van poder desplegar el seu joc de toc i van anar guanyant posicions sobre el terreny. Magalí Capdevila i Maria Requena van disposar d'ocasions per avançar-se, però les van desaprofitar. Al final, tota aquesta feina va tenir premi al minut 25, quan Meritxell Martín va anotar el 2-1 definitiu gràcies a un gran llançament de falta directa.