El Manresa FS ja té nou president. Es tracta de Javier Franco Espada, fins fa poques setmanes vinculat al cos tècnic del primer equip de l'entitat.

Després de la dimissió fa uns mesos del president anterior, Antoni Coma, el club ha estat regit de forma provisional pels membres de la junta directiva de Coma en espera de les eleccions corresponents. Finalment, es van convocar, i l'única candidatura presentada va ser la de Javier Franco, que la junta electoral, integrada per tres socis, va donar per bona.

Javier Franco té 39 anys i fa dues temporades que es va integrar al Manresa FS com a segon entrenador de la primera plantilla al costat de Jordi Rozas; aquesta faceta la va abandonar Franco fa unes setmanes per poder preparar de la millor manera la seva candidatura. Resideix a Vacarisses i té la seva seu central empresarial a Terrassa, on va néixer.

La nova junta directiva té algunes cares noves respecte a les anteriors, i en aquest sentit destaca la vicepresidència de David Planas Corts. Continuen Pere Joan Pusó en la direcció general i relacions institucionals; Francesc Mañosa, en relacions socials; Jordi Pusó, com a tresorer; i Cristòfol Parra, secretari i responsable de l'organització social de la base.

D'altra banda, el Manresa FS ha anunciat la renovació del tècnic del primer equip, Jordi Rozas, per una temporada més, en la qual el repte serà la classificació entre els primers de Segona B després d'un curs, aquest, en què només s'està optant per la permanència, amb una gran irregularitat pel que fa als resultats.