El pilot nord-americà Nicky Hayden, campió mundial de MotoGP el 2006 i actual pilot del Mundial de Superbikes, es troba en estat greu en patir severs politraumatismes al cap i al pit, després que un cotxe l'hagi atropellat a la localitat italiana de Rimini mentre entrenava amb bicicleta.

Segons avança el diari Rimini Today, Hayden ha patit un greu accident aquest dimecres en una carretera secundària entre les poblacions de Riccione i Tavoleto. L'actual pilot de Superbikes, certamen en què competeix amb Honda, entrenava amb un grup d'amics quan ha estat envestit per un vehicle Peugeot, arribant a trencar el parabrisa per l'impacte.

El diari publica diversos fotos que testifiquen la duresa de l'impacte. El pilot de Kentucky, de 36 anys, ha estat estabilitzat al lloc i traslladat a un hospital de Rimini, on està sent tractat amb pronòstic reservat.

El Mundial de Superbikes s'ha afanyat a enviar un missatge d'ànim a Hayden a través del seu compte oficial a Twitter. "Després de l'incident ciclista d'aquesta tarda, li enviem els nostres millors desitjos a Nicky Hayden. Posa't bé aviat, Nicky!", Es pot llegir a @WorldSBK.