El capità i porter titular de l'Igualada Hoquei Club, Elagi Deitg, defensarà la porteria arlequinada, com a mínim, un any més. Deitg ha signat un compromís amb el club igualadí per les dues properes temporades amb el format 1+1. El porter ha confessat que «l'Igualada HC és un dels clubs de la meva vida. Quan vaig arribar ja vaig dir que no m'agradaria moure'm gaire durant la meva carrera esportiva»

El porter, format a les categories inferiors del CP Vic, complirà l'any que ve la seva sisena temporada a l'Igualada HC des que va arribar l'any 2012 al club anoienc.

Elagi Deitg s'ha mostrat molt agraït al president del club, Manel Burón, i a la junta directiva perquè «mai han dubtat de mi i sempre m'han volgut». També ha destacat la confiança de l'entrenador, Fer-ran López: «em va dir que em volia a l'equip». Deitg està firmant un bon any, és el novè porter menys golejat de l'OK Lliga i és molt segur en les accions a pilota parada. La renovació del porter és la tercera del club arlequinat després de la confirmació de César Tety Vives i Roger Bars.