El tècnic Joan Prat podrà disposar de la major part dels jugadors que han portat el CE Berga a una destacada sisena posició en el grup 4 de Segona Catalana.

Així, el club berguedà ha fet oficials les renovacions de Roger Verdaguer, Joan Bertrans, Carles Blanch, Sergi Ruiz, Pol Selva, Xavier València, Lluís Boixader, Juan Muñoz, Dani Peralta, Marc Sala, Gerard Martínez, Xavier Carreras, Joan Noguera, Oriol Dalmau, Agustí Casanovas, Jordi Torner, Edu Vila i César Andrés Caicedo.

Pel que fa a novetats, hi ha la del joveJoan Fígols Joanet, que torna al CE Berga després del seu pas pel juvenil del CE Manresa, equip que va aconseguir la permanència a la lliga nacional en la darrera jornada de competició. Joanet va començar la temporada amb el primer equip del CE Berga, tot i ser juvenil, però a mitja temporada va fitxar pel club del Congost. També ha estat confirmat el fitxatge del davanter Rafa Zafra del Gironella.

Tot i que el gruix de la plantilla està renovada, encara podria haver-hi alguna nova incorporació per acabar de completar un equip que vol créixer més en la que serà la seva segona temporada a Segona Catalana.