El pilot manresà Gerard Farrés estarà de baixa entre sis i vuit setmanes per culpa d'una fractura de ròtula al genoll esquerre que es va fer durant la quarta etapa del Hellas Rally de Grècia, quan va caure en distreure's col·locant la motxilla que portava amb l'aigua, segons va informar el seu equip, l'Himoinsa Racing, a la seva pàgina web. Tot i aquest contratemps inesperat, el bagenc no es va rendir i es va alçar amb la victòria a la prova grega.

Sobre la lesió, Farrés es manté positiu, amb ganes de seguir millorant, i va declarar que «Em vaig colpejar el genoll, però no hi vaig donar gaire importància i vaig poder continuar durant la resta de la cursa sota la supervisió del personal sanitari. Ara, després d'una setmana de descans a casa, he tornat a entrenar-me i encara sento una mica de dolor».

El manresà afegeix que «en anar al metge i fer una ressonància magnètica em van dir que tenia fracturat el genoll esquerre. La veritat és que després de tantes caigudes i lesions estava acostumat al dolor i no em cridava l'atenció, però no m'esperava que fos tan greu». Sobre el temps de recuperació i les cites que es perdrà, Farrés va expressar que «em fastigueja molt no poder córrer la Baja Aragón» i també haver-se perdut el campionat nacional de Cross Country que es va disputar a l'Alcora (Castelló), on tenia possibilitats d'obtenir el títol.

«La part positiva és que no m'afectarà per al Dakar i que tinc temps de recuperar-me bé i de tornar a treballar amb totes les meves forces. Si m'hagués passat més endavant, se'm hagués complicat tot de cara a estar a punt al gener», va puntualitzar el pilot manresà.

Farrés reconeix que li costa bastant estar aturat: «sóc de caràcter molt nerviós i ja trobo a faltar donar gas, però m'agrada treure el costat positiu a tot i segur que aprofitaré bé el temps». Una de les coses que farà és «ajudar el nostre nou company Marc Solà a integrar-se a l'equip. Em fa molta il·lusió que s'incorpori a la nostra estructura i estic ansiós de poder començar a córrer amb ell».