El primer equip del CE Manresa va perfilant la plantilla, i el club ha anunciat la vuitena novetat. Es tracta d'Albert López, un jugador de Castellbisbal que ha jugat les dues darreres temporades al San Cristóbal, també a Primera Catalana, però en el grup 2.

«El CE Manresa m'ha ofert la possibilitat de venir, i la proposta, un projecte amb aspiracions, m'ha agradat», va declarar López a Regió7. Va afegir que «puc jugar en qualsevol posició ofensiva; les meves qualitats són el driblatge i la velocitat, tot i que també m'agrada el joc combinatiu. Confio en les meves possibilitats».

Albert López és un jugador esquerrà que ha jugat els dos darrers anys al San Cristóbal, el primer, amb ascens a Primera Catalana. Abans, de futbol base havia actuat en diversos clubs, el darrer, el Josep Maria Jané juvenil.

Amb aquesta incorporació, el CE Manresa dóna pràcticament per tancada la plantilla, en espera d'un lateral, que podria ser l'argentí Alejandro, que aquesta temporada ja va jugar al club manresà. La resta de jugadors són: Jonny, Moha, Agus, Eréncia, Solernou, Bernat, Sergi Soler, Brian, Javi López i Roger Herms, que continuen; Arnau Trulls, del juvenil; i els fitxats Floren Reverdy (Sant Cugat), Óscar Casado Chipi (Mollet), Sergi Porcel (Avià), Marçal Lladó (Horta), Manel Sala (Manlleu), Sergi Tienda (Cerdanyola) i Biel Rodríguez (Gimnàstic de Manresa).