El clàssic Torneig Internacional d'handbol a Sant Esteve Sesrovires va finalitzar aquest dimarts la seva 37a edició. Enguany hi van participar un total de 102 equips i més de 1.000 jugadors repartits entre les catorze categories de la competició. Destaca la presència d'equips procedents de llocs tan diferents com França, el Brasil, Noruega, Eslovàquia, el País Valencià, Euskadi i Catalunya.

En la categoria sènior masculina, el conjunt guanyador va ser l'XM Clàssics, que es va imposar a la final al Sanes Team (6-12), amb Albert Pérez com a millor jugador. En noies, la Quinta Oleada va superar el Valonmano con V (16-14), i Sandra Baño va ser proclamada MVP. En veterans, l'Handbol Control Play (en nois) i el Vet. Vilanova-Canovelles (en noies) van ser els millors; i en juvenils, el triomf masculí va ser per als Valonmano con V, que van tombar els HC Haters (14-13), amb Guillem Ruiz com a millor jugador. Quant al femení, el Cañon Team vèncer el Valonmano con V (17-14) i va quedar primer, amb Raquel Beltran com a MVP.

En cadet masculí, el Sant Esteve B es va imposar a l'A gràcies a un gol d'or (17-16) i amb Adrià Cordero com a jugador més destacat. En noies, el Valonmano con V va guanyar el Sant Vicenç (18-12, i Júlia Subirana com a MVP). Pel que fa als infantils, la victòria va ser per al Franche-Comté francès, que va tombar el Sant Boi (21-15). Charles Flaget va ser el millor jugador. El club santboià sí que es va endur el triomf en infantil femení després de vèncer el Valonmano con V (14-12), gràcies a la feina de Merche Gómez. En alevins, els títols van ser per al Sant Esteve (en nois) i el Vilanova del Camí (en noies). En benjamí mixt el millor equip va ser el Martorell B i en mini mixt, el Control Play.