L'Igualada Hoquei Club va conèixer ahir el camí que haurà de seguir a la lliga des del primer cap de setmana d'octubre, que serà quan comenci la competició. L'equip que per tercera temporada consecutiva entrenarà Ferran López visitarà la pista del CityLift Girona en la primera jornada de competició, el proper dissabte, 7 d'octubre. Una setmana després, un dels conjuns complicats de la categoria, el Club Patí Vic, visitarà les Comes en el primer partit a la capital de l'Anoia.

A diferència del que va succeir la temporada passada, quan els rivals forts es van acumular a la part inicial del torneig i també de la segona volta, el temut Tourmalet arribarà al tram final, amb la qual cosa hi haurà poc marge, només dues jornades, per intentar arreglar la situació si aquesta no és del tot positiva.

Un mes i competició europea

El primer mes de competició serà tranquil, amb les visites a Girona i a Lleida. A la primera, l'Igualada va guanyar la temporada passada per 2-5, i a la segona, per 2-4, en un partit recordat perquè va ser el que va iniciar la remuntada arlequinada. Era la vuitena jornada i l'Igualada només havia pogut totalitzar dos punts fins aleshores.

A casa, els dos primers rivals seran difícils, el Vic i el Voltregà. Els dos adversaris osonencs es van emportar tot el botí de les Comes l'any passat , després de vèncer-hi per 3-4 i 1-3, respectivament.

A partir d'aquest moment arribaran les jornades intersetmanals, ja que el cap de setmana del 4 de novembre es disputarà la primera eliminatòria de la Copa de la CERS. El dia de Tots Sants és previst que l'Igualada visiti la pista del Noia Freixenet, i el dimarts següent, el dia 7, rebrà un dels nous equips de la lliga, l'Asturhockey. Aquest conjunt asturià, arrelat a la localitat de Grado, serà un dels tres no catalans de la competició, juntament amb el Liceo i l'Alcoi, després del descens de l'Alcobendas. Els altres dos equips que debutaran a l'OK Lliga seran l'Arenys de Munt i el Palafrugell. Els maresmencs rebran la visita igualadina el 28 de novembre i els gironins ho hauran fet dues setmanes abans, l'11. Ocupen els llocs que van deixar vacants el Vilafranca i el Manlleu.

Tres de difícils seguits

I en el tram final arriba la pujada. En la jornada 11, l'Igualada visitarà el Palau Blaugrana. En la jornada posterior rebrà el Liceo i, tot seguit, actuarà a la pista del campió d'Europa, el Reus Deportiu. Aquests tres rocs en el camí es creuaran novament en les pistes contràries a la segona volta, amb dos enfrontaments a les Comes, que podrien facilitar la situació, i una visita a la Corunya. Un cop finalitzin aquests tres partits, només faltaran els duels contra l'Alcoi i el Lloret, en principi assequibles, per finalitzar la temporada.

Ahir també es van determinar els partits de la Supercopa d'Espanya. Aquests seran Barça-Reus i Liceo-Voltregà.