L'escola manresana és una productora incansable de talent. En ella conviuen esportistes que han assolit grans èxits, tant en l'àmbit individual com en les seleccions catalana i espanyola. L'Egiba també ha format gimnastes que avui dia són el present i el futur d'aquest esport.

Quant a la gimnàstica artística masculina, un dels referents del club és Kevin Traid, que forma part de l'equip nacional absolut. Traid s'entrena al CAR de Madrid però és gimnasta de l'escola manresana, on es continua formant i competeix. El jove gimnasta es troba aquests dies preparant el pròxim mundial de Mont-real i està dins el pla per disputar els Jocs de Tòquio.

Encara en gimnàstica artística masculina també destaquen Viktor Lazarenko i Tierno Boubacar, gimnastes en edat júnior que ja formen part també de l'equip absolut i també estan dins el pla olímpic.

Pel que fa a la gimnàstica artística femenina del club, la més destacada és Andrea Carmona, peça clau de l'equip nacional júnior. L'Andrea ha aconseguit diverses medalles en competicions internacionals, com els Jocs del Mediterrani júniors. A partir del gener serà membre de l'equip absolut. També destaca Lorena Medina, un altre membre de la selecció júnior que ha participat en diverses competicions internacionals. Medina disputarà el novembre el festival olímpic júnior de gimnàstica a Buenos Aires. Per la seva banda, Carla Font és la primera gimnasta de l'Egiba a la selecció catalana. Va ser primera als 4 Motors d'Europa.

Referents en trampolí

L'altra disciplina que entrena l'Egiba és el trampolí, d'on també han sortit gimnastes importants. El més destacable és Marc Tor-res, cinquè classificat a la final de la Copa del Món. Una fita que només ha aconseguit ell a Espanya com a membre del combinat estatal. També destaquen Robert Vilarasau i Marina Echevarria, ambdós medallistes en campionats d'Europa.