El Sevilla va aconseguir anit a Istanbul una important victòria al camp del Basaksehir turc a l'anada de l'eliminatòria prèvia a la fase de grups de la Lliga de Campions. Sota una intensa pluja, l'equip d'Eduardo Berizzo va aconseguir un resultat que alimenta les seves expectatives de superar la ronda, tot i que ho haurà de confirmar la propera setmana, en la tornada, a Sevilla.

Un gol del lateral esquerre Sergio Escudero als 16 minuts de partit va posar per davant els visitants. A la segona part va empatar l'holandès Eljero Elia, però el francès Wisam Ben Yedder, a passada de Jesús Navas, va tornar a donar avantatge als sevillistes al tram final del partit amb un bon toc de taló.

El Sevilla va intentar frenar l'inici impetuós del conjunt turc, que va tenir la primera ocasió. Però en l'intercanvi de cops, els andalusos van sortir afavorits i Escudero va posar-los per davant en el marcador. Un gol que permetia al Sevilla assolir el primer objectiu del partit: marcar en camp contrari. I, encara a la primera part, els futbolistes d'Eduardo Berizzo haurien pogut marcar algun gol més, però ni Banega ni Ben Yedder ni Correa van encertar.

A la represa, el Basaksehir va prémer l'accelerador per, com a mínim, empatar. I ho va aconseguir amb el gol d'Elia, després de dues bones intervencions de Sergio Rico. Eren minuts de nervis per al Sevilla, que tenia problemes. Tot i això, en el tram final, Ben Yedder culminava una bona jugada de Jesús Navas per la banda i certifica el triomf sevillista.