El capità barcelonista Andrés Iniesta va negar ahir que hi hagi un principi d'acord per renovar el seu contracte amb l'entitat blaugrana. Una vinculació que acaba el proper 30 de juny. Per tant, si ho volgués i no renova, Iniesta podria negociar lliurement el seu futur a partir del dia 1 de gener.

Iniesta va ser preguntat sobre la qüestió a la seva arribada a l'aeroport del Prat, després de jugar dos partits amb la selecció espanyola. Feia un dia, el president, Josep Maria Bartomeu, havia anunciat en dues entrevistes que la renovació del manxec era propera.

Doble entrevista

En l'entrevista publicada pel diari Sport, Bartomeu va dir que la renovació s'està negociant, i va recordar que té contracte en vigor: «L'Andrés ha de retirar-se al Barcelona». El president del Barça, en declaracions a Mundo Deportivo, va ser més taxatiu: «Ja tenim un principi d'acord per renovar i esperem concretar-lo al llarg de les pròximes setmanes».

A més, Bartomeu va aclarir: «La idea és que tingui un contracte indefinit i que renovi automàticament any rere any fins que ell cregui que pot retirar-se o canviar». El president blaugrana va dir que l'anunci podria produir-se aviat: «Al final, l'Andrés és un jugador com Messi, d'un sol club i referent pel seu compromís i fidelitat».