El València de Marcelino García es troba en un moment dolç i ahir va aconseguir la setena victòria consecutiva a la lliga davant el Leganés (3-0). Un fet que no es produïa des de fa setanta anys.

Sense disposar d'excessives ocasions a la primera part, l'equip valencianista va saber tenir paciència i va aprofitar les poques oportunitats de què va disposar. Enfront va trobar un equip ben ordenat, però que va acabar cedint. Així, després d'un primer temps igualat, el València va imposar la seva llei a la represa i va marcar tres gols a un rival que només n'havia encaixat cinc fins a la data.

Amb aquest triomf, els valencianistes es consoliden com a principal perseguidor del Barça a la Lliga.

Per la seva banda, l'Atlético de Madrid va sumar els tres punts a Riazor contra el Deportivo (0-1), amb un gol de Thomas al temps afegit. Els de Simeone anaven camí de perllongar la seva serie d'empats contra els de La Corunya. Tot i això, el ghanés Thomas va aparéixer per salvar els mobles amb un gran xut des de la frontal de l'àrea.

Els locals van plantejar un partit molt incòmode als madrilenys, els quals no van saber superar la seva pressió. El pas pel vestuari va connectar els de Simeone al partit i les ocasions van començar a arribar. Malgrat això, el porter local va evitar el perill, excepte en el xut de Thomas que donava tres importants punts als visitants.