La clara victòria aconseguida al camp del RC Martorell, combinada amb altres resultats de la jornada, donava al Manresa RC el bitllet per poder competir aquesta temporada a la màxima categoria catalana, la Divisió d'Honor.

Els manresans es van desplaçar al camp de Torrent de Llops de Martorell per enfrontar-se, en la sisena jornada de la fase prèvia de la Divisió d'Honor, a un equip que a priori era inferior, tot i que també hi havia un cert recel al respecte. Tot i trobar-se un conjunt martorellenc molt combatiu, amb ganes de sorprendre, el cert és que el Manresa RC va prémer l'accelerador des del primer moment, tot i que en la fase inicial no va poder-se escapar en el marcador (7-10); a partir d'aquí, el conjunt bagenc va millorar el seu joc fins arribar amb un clar 7-45 al final de la primera part.

A la represa, es va mantenir la tendència i els manresans aprofitaven llargues possessions per aconseguir trencar la defensa, i el 7-74 final descrivia el que s'havia vist sobre el terreny de joc, amb victòria del Manresa RC, amb el corresponent punt de bonus.

Pel que fa a l'equip femení, al Congost, el Manresa RC es va enfrontar al RC Sitges. El conjunt manresà volia demostrar, en el seu primer partit a casa, una millora respecte a enfrontaments anteriors. Les visitants, amb més experiència, tenien més possessió de l'oval, però, malgrat la bona defensa local, el marcador final va ser de 10-58.

En sub-18, el conjunt de la Catalunya Central es va enfrontar, a Vic, a un dur Badalona. La bona defensa local només va permetre fer tres assajos als badalonins al primer temps (0-19). A la represa, es va mantenir el nivell defensiu alt, però, tot i això, el Badalona va aconseguir un marcador clar de 0 a 50. Tot i la derrota, els jugadors de Manresa, Vic i Granollers van acabar amb bones sensacions.

I en sub-16, també a Vic, l'equip de la Catalunya Central va rebre el Sant Quirze, que va arribar mancat d'efectius, i va haver de jugar amb tres jugadors locals a les seves files. Al final, victòria dels de casa, la primera del curs, per 65-26.