El Manchester City, que dirigeix el tècnic santpedorenc Pep Guardiola, no dóna treva en el seu camí cap al títol de la Premier League, i ahir es va imposar amb contundència al King Power Stadium de Leicester (0-2) per sumar la seva setzena victòria consecutiva en totes les competicions i ampliar a vuit punts la seva diferència al capdamunt de la taula classificatòria. En el darrer minut de la primera part, el brasiler Gabriel Jesus va avançar els visitants, mentre que a l'inici de la segona, el belga Kevin de Bruyne va establir el 0-2 amb què va finalitzar el matx.

El segon classificat de la competició, el Manchester United, no va donar cap possibilitat al Newcastle i el va superar per 4-1, amb dianes de Martial, Smalling, Pogba i Lukaku pels locals i Gayle pels visitants. El tercer, el Chelsea, va golejar al camp del West Brom (0-4), i el quart, el Tottenham, va caure al camp de l'Arsenal (2-0), sisè. Finalment, el Liverpool, que ocupa el cinquè lloc, va vèncer per 3-0 el Southampton.