L’Atlètic de Madrid queda pendent d’un miracle per classificar-se per als vuitens de final de la Lliga de Campions, però almenys encara no està eliminat. Els homes de Simeone han de guanyar al camp del Chelsea en l’últim partit de la primera fase i esperar un miracle, com seria que el Qarabag empatés al camp de la Roma. L’empresa per als matalassers, que semblen abocats a la Lliga Europa, és gairebé impossible, però ahir almenys van treure orgull i van fer el que havien de fer, guanyar la Roma.

No va ser fins a la segona meitat que els locals van poder trencar l’empat inicial gràcies als seus dos davanters francesos. Primer va ser Griezmann, al minut 24 de la represa, i després Kevin Gameiro, cinc minuts abans del final, que van superar la defensa dels visitants i van donar un alè d’aire al seu equip.

Qui no va fallar va ser el Chelsea, que va derrotar el Qarabag per 0-4. Tot se li va posar molt fàcil gràcies a un penal, amb expulsió de Sadigov, al minut 21. Hazard va obrir el camí del triomf que van tancar Willian, amb dos gols, i Cesc, amb un altre, de penal.

Qui es va complicar la vida de mala manera va ser el Manchester United, que va caure derrotat al camp del Basilea en l’últim minut. Un gol de falta directa de Lang, que va sorprendre de Gea, va donar aspiracions als helvètics i també al CSKA de Moscou, que a la tarda havia derrotat el Benfica per 2-0 amb gols de Shchennikov i un autogol de Jardel. El porter dels moscovites, Akinfeev, va posar punt final a una ratxa d’onze anys rebent sempre almenys un gol en els partits de Champions. En l’última jornada, els russos han de vèncer a Old Trafford.Un altre xou del PSG

Per la seva banda, el París Saint-Germain va remuntar un gol de Dembélé i va apallissar el Celtic per 7-1, amb dos gols de Neymar i Cavani, un de Mbappé, un de Verratti i un altre d’Alves. De totesmaneres, els parisencs encara no són matemàticament primers de grup. Per no ser-ho, però, haurien de caure per 4-0 al camp del Bayern en l’última jornada. Ahir els alemanys van patir però van vèncer a Brussel·les per 1-2, amb gols de Lewandowski i Tolisso, i de Hanni per l’Anderlecht. Al grup del Barça, l’Sporting va derrotar l’Olympiacos amb dos gols de Dost i un de Bruno César.