Quan només s'han disputat tretze jornades de la lliga anglesa, el Manchester City de Pep Guardiola sembla tenir totalment controlada la competició. Ahir va estar a punt de veure com el seu màxim rival, el Manchester United, reduïa a cinc o sis punts la diferència de vuit amb la qual va començar la jornada, però no va ser així. El City va tenir sort i va remuntar un partit que perdia al descans contra una de les revelacions de la lliga, el Huddersfield Town, gràcies a un penal dubtós i a un rebot. Continua doncs la distància dels vuit punts de diferència i augmenta la renda a onze sobre el Chelsea, dotze sobre l'Arsenal i tretze sobre el Tottenham, tota una galàxia de distància.

Això que ahir les coses no van anar gaire bé al principi, quan el central argentí Otamendi va inaugurar el marcador sense cap voluntat de fer-ho en rematar un córner cap a la seva pròpia porteria. Un penal molt discutit, però, va permetre que Agüero empatés just després del descans.

Aleshores, el City va acorralar el Huddersfield a l'àrea. Els locals van buscar oportunitats al contraatac, però van arribar molt poc davant de la porteria d'Ederson. Va ser poc abans del final quan un xut del mateix Agüero va ser desviat pel porter danès Lössl, però la pilota va picar al pit de Sterling, que ja va salvar el triomf del seu equip la setmana anterior, i l'internacional anglès va donar la victòria al City. A més, el Huddersfield es va quedar amb deu per expulsió de Van la Parra.

L'Arsenal escala

De la resta dels partits d'ahir va destacar la victòria de l'Arsenal al camp del Burnley al darrer minut. Un penal transformat per Alexis Sánchez va donar el triomf als gunners, que pugen a la quarta posició. Per la seva banda, l'Everton segueix en crisi i queda dos punts damunt del descens en perdre de manera clara a Southampton per 4-1.