La catorzena edició del Cros Escolar Ciutat de Manresa va tornar a demostrar un gran poder de convocatòria amb més de 850 nens i nenes, des de minis a cadets. Això malgrat el fred intens en la jornada d'ahir, almenys en les curses més matineres de la jornada, al Congost. L'organització, a càrrec de l'Ajuntament de Manresa i del Consell Esportiu del Bages, va variar el circuit, apropant més els acompanyants dels atletes a la sortida i a l'arribada al propi estadi municipal del Congost. El tècnic del CEB Mario Carballar comentava ahir mateix que «aquest canvi ha funcionat perquè d'aquesta manera els pares poden acompanyar els fills fins pràcticament al lloc de sortida i després recollir-los a l'arribada».

A l'entrega de premis, entre altres, hi van participar Jordi Serracanta, regidor d'esports de l'Ajuntament de Manresa, Josep Empez, president del Consell Esportiu del Bages, i la presidenta de l'Avinent CA Manresa, Mercè Rosich.

El de Manresa és el cros escolar amb més participació dels que es celebren al Bages, tot i que la resta també tenen una destacada participació.