L'argentí Javier Mascherano ha confirmat en una entrevista al seu país que té intenció de deixar el Barça per la seva manca de protagonisme. Una possibilitat que havia sortit a la llum els darrers dies en diversos mitjans i que va confirmar el mateix Messi: «A Masche l'entenc. El més bonic és jugar i gaudir dels partits, i ell veu que aquí no té minuts».

En una entrevista al canal TyC Sports, el mateix pel qual va parlar Messi, el central va admetre que ha parlat amb el club per buscar una sortida: «Intentarem arribar a una conclusió i a una resposta beneficiosa per a tots. En aquesta situació el que més vull és poder resoldre-ho en privat amb el club i no en tot aquest circ mediàtic».

«És una situació que no m'agrada i vull definir-la com més aviat millor, és la realitat i no la puc negar, l'he d'assumir. La realitat indica que he perdut el protagonisme que vaig tenir anys anteriors», va afegir Mascherano per explicar les raons de la seva intenció de deixar el Barça.

L'argentí vol arribar al Mundial del proper estiu en la millor forma possible i admet que el Barça no té prou continuïtat. Un factor, a més, que creu que l'ha perjudicat en el seu estat físic: «El que més por em fa és que en els últims onze mesos he tingut cinc lesions musculars. L'últim any no vaig competir amb la regularitat a la qual m'havia acostumat».

I continua relatant: «A la meva edat, no jugar partits exigents amb regularitat, comença a passar factura. És una de les conseqüències per les quals poden arribar les lesions. Quan et lesiones a una determinada edat et costa més recuperar-te, no és el mateix als 20 que als 33. El problema és que si tornes a caure, falten sis mesos per al Mundial».

Coutinho admet interès

D'altra banda, el mitjapunta brasiler Philippe Coutinho va reconèixer ahir que a l'estiu estava «interessat» a deixar el Liverpool i fitxar pel Barça. «No sé què em depararà el futur. El que passi al gener ho sabrem al gener, no sé si faran una oferta per mi», va dir Coutinho sobre una possible nova temptativa del Barça, que a l'estiu va fer tres ofertes per fitxar-lo, l'última de 130 milions d'euros.