El València va obtenir una nova victòria a Mestalla, en aquesta ocasió davant el Celta, al qual es va imposar per un resultat de 2-1. Amb aquest nou triomf, els jugadors dirigits per Marcelino García Toral se situen provisionalment a només dos punts del líder, el Barça, que aquest vespre visita el complicat estadi del Vila-real.

El davanter italià Simone Zaza va avançar els locals al minut 28 gràcies a una rematada de cap en un servei de córner, resultat que van mantenir fins a la mitja part de l'enfrontament. Només començar la segona meitat Iago Aspas va fer l'empat en aprofitar un rebot. Finalment, al minut 80, l'àrbitre Munuera Montero va assenyalar com a penal una entrada de Tucu Hernández. Parejo el va transformar i va donar el triomf al València.

En el partit que obria la jornada d'ahir, el Getafe i l'Eibar van empatar sense gols en un partit molt ensopit, mentre que el Deportivo es va imposar per la mínima al Leganés (1-0), gràcies a un gol d'Adrián al minut 24 en aprofitar una pilota solta.