Aquest cop amb remuntada inclosa. El Manresa va sumar tres punts més en la seva visita a Banyoles i manté la segona plaça a sis punts del líder Grama però amb un partit pendent amb el Llagostera B que es jugarà el dia dissabte 10 de febrer. L'equip de Dani Andreu va jugar una primera part més aviat discreta, molt igualada en quan a joc i amb poques ocasions d'uns i altres. Abans del descans, al minut 38, el local Casanova va obrir el marcador. A la represa, els manresans van sortir amb una marxa més i en dos minuts van donar la volta al resultat. Pol Bastida en pròpia porteria i Brian van canviar el signe del partit als minuts 53 i 55 respectivament. Amb l'1 a 2, el Manresa va poder sentenciar però l'expulsió de Manel Sala per doble amonestació (min 72) va complicar les coses i va donar a les al Banyoles. Al final, ja en el descompte, tangana entre jugadors que es va saldar amb les expulsions de Carles Gallard (Banyoles) i Jonny (Manresa).