L'Atlètic de Madrid s'aferra al somni de continuar perseguint el Barça i ahir es va acostar a nou punts dels blaugrana a la classificació en derrotar un rocós València en un partit disputat. Un golàs de l'argentí Correa, en empalmar un fort xut des de la frontal de l'àrea a l'inici de la segona meitat, va donar els tres punts als matalassers, que finalitzen, d'aquesta manera, el cicle de tres partits seguits jugats a casa.

Com era d'esperar, el València va fer canvis en l'alineació respecte del partit de Copa de dijous contra el Barça i esperant la tornada de dijous que ve. Van tornar, després de les lesions, el central Garay i el mig centre Kondogbia, i Marcelino va canviar tota la davantera, amb Mina i Zaza per Vietto i Rodrigo.

La primera part va ser de domini atlètic, tot i que els locals només van posar a prova Neto amb un fort xut de Saúl que va aturar el porter brasiler. La pressió local es va intensificar a la tornada i el gol va arribar al minut 14, amb l'acció individual d'Ángel Correa.

El València va fer canvis i va tombar el camp cap a l'altra porteria, però no va tenir possibilitats clares de sorprendre Oblak. En l'última jugada, els visitants van reclamar penal per unes possibles mans de Gabi, però la pilota va picar al pit. El València és a un sol punt de perdre el tercer lloc.