Cinc jugadores de casa nostra es jugaran avui l'accés a la final de la Copa de la Reina que es disputa a Vilanova i la Geltrú després d'una vibrant jornada de quarts de final. Les igualadines Teresa Bernadas i Maria Díez, les santvicentines Aida Mas i Alba Ambròs i l'argentina resident al Bages Adriana Gutiérrez seran entre les protagonistes de les semifinals d'avui. Han quedat eliminades Raquel Bernadas, integrant del Manlleu, i Paula Garcia, del Cerdanyola. A més, Maria Díez va ser reconeguda com a màxima golejadora de la lliga passada.

Final anticipada

El partit que jugaran a les sis de la tarda el Voltregà, vigent campió d'Europa, i l'Hostelcur Gijón és una final avançada. Les osonenques, amb la portera Teresa Bernadas i amb Gutiérrez a les seves files, en van tenir prou amb dos gols de la internacional Natasha Lee per superar el Bigues.

Més difícil ho va tenir el Gijón, al qual se li va complicar molt el partit contra el Palau de Plegamans després de guanyar per 3-0. Les vallesanes van empatar i van forçar una pròrroga que les asturianes van resoldre a favor seu per 6-3. Díez va fer tres gols.

Una de les sorpreses va ser la victòria del Vilanova sobre el Malleu per 1-2. Aina Mas i Alba Ambròs no van tenir protagonisme golejador sobre l'equip en què actua Raquel Bernadas, però el partit va ser emocionant i les del Gar-raf el van remuntar amb gols de la xilena Catalina Flores i l'argentina Daiana Silva.

El rival d'avui del Vilanova serà el Vila-sana, que ahir també va donar la sorpresa en derrotar un Cerdanyola que sortia com a cap de sèrie, malgrat que la igualtat entre aquests dos equips era més gran. Les vallesanes, amb la santvicentina Paula Garcia a les seves files, van haver de claudicar per 1-4. Avui, semifinals a les sis i a les vuit del vespre.