La junta directiva del Club de Futbol Organyà ha preparat un llustrós programa d'actes per commemorar el centenari del club alturgellenc.

Amb la vocació de fer partícips a tots els organyesos de la celebració, els actes s'iniciaran avui, a les onze del matí, amb una cercavila que sortirà de la plaça de l'Església. Al migdia, a l'ajuntament, es farà la inauguració del Museu del CF Organyà, amb l'exhibició de diversos audiovisuals.

La celebració es reprendrà a les quatre de la tarda amb un concert a càrrec de l'orquestra d'Esparreguera al carrer Major. Dues hores després, al camp de les Lloredes, el grup Les Caramelles delectarà el públic amb una lluïda cantada de l'himne de l'entitat. A continuació, jugadors i exjugadors del club protagonitzaran el Partit del Centenari, preludi d'un sopar popular, amb pantalla gegant per veure la final de la Copa del Rei, a la plaça de l'Església.

La celebració es completarà diumenge amb la disputa, a les quatre, d'un partit de futbol infantil com a aperitiu del matx que enfrontarà els alturgellencs amb el Tàrrega, corresponent al grup cinquè de Segona Catalana.