El CE Manresa infantil va encaixar una nova derrota, després de caure per 0-2 davant del Jabac i Terrassa. El conjunt manresà es va veure superat després d'encaixar un gol al minut 4 de partit. Tot i el gol, els manresans van intentar avançar línies i buscar el gol de l'empat, però van topar en tot moment amb una sòlida i forta defensa rival. Amb aquest ajustat 0-1 es va arribar al descans.

A la segona meitat, els jugadors entrenats per David Besora no van abaixar els braços però van ser incapaços de marcar. El conjunt visitant va encarrilar els tres punts amb el segon gol a falta de deu minuts per al final. En la propera i penúltima jornada, els manresans es desplaçaran fins al camp del Llagostera, equip que ocupa l'última posició a la lliga.