La jugada més controvertida del partit va arribar al minut 30, quan Leo Messi va xutar, la pilota va passar per sota les cames de Neto i es va introduir ben bé mig metre a la porteria sense que el col·legiat ni, sobretot, l'assistent, ho veiessin. El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, va admetre que «el gol de Messi ha estat molt clar» però llavors va afegir que «en l'acció següent hem concedit una ocasió de gol. L'important és poder dominar la tensió del partit».

Valverde va admetre que, davant d'un dels equips que ha entrenat, «hauríem volgut endur-nos els tres punts, però estem contents amb el nostre partit. El seu gol ens ha fet mal en l'aspecte anímic, però hem mostrat coratge en tot moment. Hem empatat i després a fer el segon. Ha estat un partit de molta pressió i donem per bo el punt».

Pel que fa les crítiques pel joc de l'equip, «ens són igual. Sabem que volem dominar el partit i ser els amos del joc. De vegades estàs més afortunat i d'altres no tant. La idea és manar».

Per la seva banda, el nou responsable de les relacions institucionals del club, Guillermo Amor, va afirmar, sobre l'acció polèmica, que «tots ens podem equivocar i hem d'adoptar aviat la tecnologia al futbol. Cal seguir. Si l'àrbitre i l'assistent no ho veuen, no poden fer res». Respecte del partit, «hem fet una primera part meravellosa, dominant el duel, amb possesió i amb un nivell enorme davant d'un rival que es troba en un gran moment. A la segona part ells han sortit com avions i qualsevol podria haver guanyat».