L'entrenador del Barça, Ernesto Valverde, no les tenia totes a la primera part. El marcatge individual del Betis va incomodar el seu equip i se'l va veure més inquiet del normal i donant instruccions a molts dels seus jugadors. Al final, l'eficàcia del seu equip el va tranquil·litzar. Després del duel, va explicar que «ha estat imporant tenir paciència per esperar el nostre moment. A la segona part ha arribat i ho hem aprofitat de la millor manera. Era complicat perquè ells han plantejat amb una defensa home a home, arriscant molt i amb un gran desgast. Hem patit al principi».

Després de la mitja part, però, tot va canviar. «Ells han assumit riscos, hem perseverat i els hem castigat. Ens volíem ordenar anant a la pressió. Leo ha estat increïble, com és ell. Sabíem que havíem de continuar pressionant de la mateixa manera. Al final, els partits duren noranta minuts i cal jugar-los». Aquesta frase anava sobre el fet que el seu equip deixa els rivals rendits a la represa.

Ara, Valverde ja només té ulls per a la tornada contra l'Espanyol. «Ens ve la Copa i volem remuntar un resultat advers. No cal fer més comptes».