Un jove andorrà de 27 anys d'edat, Sergi Perotes Marc, va morir la nit de diumenge a dilluns a causa d'un accident en un camí forestal del Pont de Bar, a l'Alt Urgell. Els tràgics fets van ser descoberts ahir al migdia per un particular, hores després que la família alertés de la seva desaparició.

L'accident, segons fonts policials, va tenir lloc, per causes que es desconeixen, en una pista forestal que comunica Aristot i el Pont de Bar, quan el tot terreny que conduïa la víctima va sortir del camí i va caure per un terraplè.

Ahir al matí, la família del jove andorrà va alertar de la seva desaparició, ja que el jove no havia tornat a casa. La recerca es va dur a terme pels camins que la família considerava que el noi havia fet en cotxe i, finalment, el vehicle va ser localitzat sinistrat daltabaix d'un terraplè poc abans de les 3 del migdia. Fins a l'indret, s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema Mèdic d'Emergències (SEM), el personal de la qual va confirmar la mort del conductor i únic ocupant del vehicle. El seu cadàver va ser traslladat als dipòsits judicials, a l'espera que avui al matí se li practiqui l'autòpsia.