Els Mossos d´Esquadra van detenir el 26 de juny, tres homes, d´entre 20 i 24 anys, dos de nacionalitat espanyola i un de nacionalitat marroquina, i veïns de Súria, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força.

Els fets es remunten al passat 26 de juny, pels volts de les 2 de la matinada, durant un patrullatge preventiu de seguretat ciutadana que els mossos estaven realitzant per la zona del polígon del Pi de Sant Just (Olius).

Els agents van detectar un vehicle amb excés de càrrega que feia una maniobra evasiva per evitar ser aturat pels agents.

Tot i això, els agents van aconseguir aturar-lo en la zona d´aparcament d´un hotel i van comprovar que a l´interior del maleter hi havia una màquina desbrossadora i grans quantitats de ferralla, com planxes de ferro.

Els tres ocupants del vehicle van explicar que tot el material l´havien agafat d´un magatzem d´una granja abandonada.

Els mossos van fer indagacions i van esbrinar que els objectes els havien robat durant la mateixa nit de l´interior d´una granja i un magatzem del municipi de Solsona.

Els detinguts van passar el 27 de juny a disposició judicial davant del jutjat d´instrucció en funcions de guàrdia de Solsona.