Si el Constitucional acaba ordenant la repetició del judici del cas Tous, aquesta vegada la família de la víctima no hi exercirà d'acusació particular. És el que ha permès l'acord econòmic a què han arribat el gendre dels Tous, Lluís Corominas, i la vídua del lladre que va matar d'un tret, Sinani Gazmend, pacte segons el qual Corominas ha hagut d'abonar la totalitat dels 310.000 euros d'indemnització a què l'obligava la primera sentència absolutòria.

D'aquests 310.000 euros, ja n'havia avançat 150.000 euros tres dies després de la mort. Ara, en compliment d'aquest acord amb la vídua, ha pagat 170.000 euros, és a dir, 10.000 euros més del que l'obligava la sentència, fins a arribar, per tant, al total de 320.000 euros. Amb aquest pacte, Corominas evita que, en cas que s'acabi repetint el judici, la família de la víctima hi exerceixi l'acusació particular. El judici, però, es duria a terme igualment, ja que la fiscalia hi mantindria l'acusació pública.

El gendre dels Tous va ser jutjat l'any 2011 per haver matat d'un tret el desembre del 2006 un presumpte lladre a l'exterior de la casa dels seus sogres, a Pineda de Bages. La víctima era a fora de la finca, a l'interior d'un cotxe aparcat al costat del xalet. El gendre dels Tous va ser jutjat per un tribunal popular, que el va absoldre del delicte d'homicidi de què l'acusaven tant la fiscalia com l'acusació particular, ja que va entendre que havia actuat en legítima defensa, pres d'una por insuperable que el va fer interpretar erròniament un gest de la víctima, ja que va creure que anava a agafar una pistola.