Un veí de la Puigcerdà va morir en un xoc frontal a Ger de Cerdanya ahir al matí. El conductor de l'altre vehicle, resident de la Seu d'Urgell, va patir ferides de gravetat i els primers indicis assenyalen que anava begut i es va adormir mentre conduïa per la N-260, en el tram que transcorre pel municipi de Ger anomenat la pleta de Saga. Les investigacions de la policia catalana sobre el terreny indiquen que el vehicle del veí de la Seu va sortir del carril i va col·lisionar amb cotxe de la víctima mortal.

El veí de Puigcerdà que va morir es deia Alcides C. Y., tenia 43 anys i era originari de Bolívia. Feia anys que residia amb els seus fills a la capital cerdana. El veí de la Seu d'Urgell, de nacionalitat colombiana i de 24 anys d'edat, conduïa un tot terreny i a tres quarts de 8 del matí, en el punt quilomètric 184 de la N-260, va sortir de la via i va xocar de manera frontal amb el turisme d'Alcides C. Y.

de la ferralla a les 8:07 minuts. En aquell moment, el personal del Servei d'Emergències Mèdiques que era al lloc de l'accident va poder fer poca cosa per salvar-li la vida. Les ferides eren massa greus i va morir quan el traslladaven a l'Hospital Transfronterer de Cerdanya.