La Policia Local de Manresa va detenir aquesta passada matinada quatre menors d'edat que havien entrat a robar en un establiment de maquinària tèxtil ubicat al carrer del Cós 44-46 de Manresa.

La Sala de Comandament de la Policia Local va rebre l'avís al voltant de les 02:49 h. En arribar al lloc dels fets, van confirmar que efectivament havien forçat la porta d'accés al local. La policia va trobar a dos dels detinguts dins de l'establiment. Seguidament, i alertats per els veïns de la zona, van trobar els altres dos assaltants amagats en un edifici annex.

Fetes les comprovacions oportunes, els agents van acreditar que tots quatre eren menors d'edat. Un d'ells tenia menys de 14 anys, i en conseqüència, exempt de tota responsabilitat penal. Els assaltants van ser traslladats a la Comissaria de Mossos. Als efectes de protecció, el menor de 14 va ser lliurat als seus pares o tutors legals. Els altres tres menors van quedar en qualitat de detinguts, com a presumptes responsables d'un delicte de robatori amb força.