Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimarts al matí dues persones al barri de la Mina, a Sant Adrià del Besòs (Barcelona), relacionades amb el robatori que hi va haver a la joieria Climent de Puig-reig el passat mes de gener. Segons fonts policials, els agents han recuperat una part del botí sostret i a hores d'ara l'operació continua oberta i no es descarten noves detencions.

El robatori va durar 5 minuts. Efectuat de matinada va buidar bona part de l'estoc de rellotges i joies d'una de les joieries amb més nom de la comarca, la Climent de Puig-reig. Van disparar-se les alarmes i el sistema tècnic de seguretat va respondre, però l'acció va ser tan ràpida que no va servir per evitar el robatori. El material que van poder arreplegar els lladres és important, en una primera valoració feta pel propietari, tot i que la xifra exacta no s'ha pogut determinar.

Els fets van tenir lloc als voltants de les 5 de la matinada a l'establiment del carrer Llobregat, 17, de la vila del baix Berguedà, quan un grup de lladres va accedir al local, a peu de carrer, forçant la porta i trencant els vidres de l'aparador, segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra. Les mateixes fonts han afegit que els lladres van endur-se'n principalment rellotges. També van agafar algunes joies, però el valor de la sostracció no es coneix encara.