Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment un conductor en estat etílic que va xocar contra diversos cotxes aparcats a Navarcles. L'home, en ser sotmès a la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat d'1,15 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, una taxa gairebé cinc vegades més que el màxim permès (0,25).

Els fets, segons va informar ahir el cos policial, van tenir lloc dijous de la setmana passada, cap a les 8 del vespre. El vigilant municipal de Navarcles va requerir la presència d'una patrulla dels Mossos, ja que un cotxe acabava de xocar contra diversos vehicles estacionats i el conductor mostrava signes evidents d'estar sota els efectes de l'alcohol. En fer-li la prova, els Mossos van constatar que quintuplicava la taxa màxima permesa.

L'home, un veí de Navarcles de 51 anys de nacionalitat espanyola, va ser denunciat penalment per conduir un vehicle de motor sota els efectes de l'alcohol, amb resultat d'accident, segons el cos policial. L'imputat haurà de comparèixer, quan sigui requerit, al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.